Ryhmät

Riihi (0-3v)

Riihestä alkaa monen tarinalaisen päiväkotitaival. Riihessä lapset saavat kasvaa leikin, satujen, monipuolisen toiminnan ja lämpimien kasvattajien kanssa pienryhmässä. Ruokailu, lepo ja ulkoilu tapahtuvat omissa avarissa tiloissa.

Tupa ja Pirtti (3-5v)

Tuvassa ja Pirtissä toimii touhukkaita 3-5-vuotiaita tarinalaisia. Leikki on monen lapsen päivän pääasia, mutta lasten kanssa yhdessä keksitään päivään kaikenlaista mukavaa puuhaa. Taide, liikunta, sadut ja musiikki ovat tärkeitä elementtejä tupalaisten ja pirttiläisten toiminnassa. Yhdessä tutkitaan ja oivalletaan uusia asioita. Ryhmillä on omat tilat ohjattuun toimintaan, leikkimiseen ja lepoon ja ruokailut järjestetään porrastetusti Tarinan ruokalassa. 

Aitta (esiopetus)

Aitassa toimii Tarinan esiopetusryhmä. Tarinan eskarissa noudatetaan Jyväskylän esiopetuksen opetussuunnitelmaa. Eskarit oppivat kirjaimiin ja numeroihin tutustumisen lisäksi tärkeitä yhteistyö- ja työskentelytaitoja. Tarinan pieni eskari mahdollistaa yksilöllisen kasvun tukemisen päiväkotilaisesta koululaiseksi. Myös leikki on tärkeä osa eskarilaisen päivää. Tällä hetkellä Aitassa toimii varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja -työpari ja eskareiden lisäksi myös tulevista eskarilaisista koottu viskareiden pienryhmä.