Lapsen elämää Tarinassa

Täältä voit seurata meidän elämää!

17.2. Tarinan talvitempaus

Tarinan talvitempaus järjestettiin la 17.2 Tikkakosken liikuntapuistossa ja oli suunnattu Tarinan vanhemmille. Tapahtumaa olivat pääosin järjestämässä Tarinan vanhempainyhdistys ja mukana oli myös muutama Tarinan työntekijä. Talvitempauksen taustalla oli aiemmin joulukuussa järjestetyn Tarinan joulumyyjäisistä ja kahvilasta saadun tuoton hyödyntäminen asiakasperheiden ja yhteisen puuhan hyväksi.

 

 

8.2.2018 Norlandia Quest -tiedepäivä 

Tarinan tiedepitoinen Norlandia Quest tapahtuma järjestettiin päiväkodin väen kesken to 8.2. Jokainen ryhmä oli tapahtumaa varten järjestänyt oman tieteelllisen toimintarastin, jossa lapset vierailivat aamupäivän aikana ryhmittäin.

Tarina päiväkoti

Ohjemassa oli muun muassa tutustumista magneetteihin ja niihin tarttuviin esineisiin, tutkimme kellumista ( miksi joku kelluu ja miksi joku ei kellu),mikroskooppeja ja suurennuslaseja, upea pienoismalli tulivuoresta, johon teimme purkautumisreaktion soodan ja etikan avulla, oma erillinen avaruushuone , jonne olimme askarrelleet kaikki planeetat, kaukoputken, astronautin ja avaruusaluksen.

TArina

 

tulivuori

Lisäksi ulkona oli myös yksi rasti, jossa maalasimme lunta eri väriä sisältävillä maalipulloilla.a Teimme lisäksi upeita jäätaideteoksia!

tarina